Sprejmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Fundacija

Človeka vredno veselje je pomoč sočloveku. (Ovid)

Fundacija Jožeta Jurgeca

Fundacija Jožeta Jurgeca je neprofitna ustanova, katere namen je pomagati družinam in otrokom v materialni stiski. Poimenovana je po soustanovitelju in dolgoletnemu generalnemu direktorju Jožetu Jurgecu, uni.dipl.ing., ki je skozi celotno poklicno in zasebno življenjsko pot vedno dajal zgled, kako pomagati sočloveku. Prijazne geste in velika dejanja so tista, ki so zaznamovala njegovo življenje in pustila velik pečat - še večji, kot je že bilo dolgoletno uspešno vodenje podjetja LANCom d.o.o.

Fundacija Jožeta JurgecaČlani uprave Fundacije Jožeta Jurgeca so Alenka Ambrož Jurgec, soproga, Miha Jurgec, sin in direktor v podjetju LANCom d.o.o, Albert Teichman, dolgoletni partner in prokurist podjetja LANCom d.o.o., ter Darko Zagoršek, vodja servisa in logistike v istem podjetju. Vsi člani uprave Fundacije so ljudje, ki so imeli z Jožetom Jurgecem posebno vez.

Osnovni princip dela Fundacije Jožeta Jurgeca je obravnavati primere s sočutjem in občutkom do sočloveka. Fundacija se bo v prihodnje odzivala zlasti na prošnje za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin s finančno pomočjo le tem.

Končni cilj, h kateremu stremi Fundacija Jožeta Jurgeca je, da otrokom oziroma družini omogočimo, da se vsaj delno razbremenijo skrbi in se v njihova srca vsaj za trenutek preseli nasmeh. 


Za informacije o donacijah smo vam na voljo na ana.tersek@lancom.si ali na telefonski številki (02) 33 00 312.

320
480
768
960
1200