Sprejmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Novice

Novosti & zanimivosti - spremljajte dogajanje v podjetju LANCom.

Iščemo Front-end razvijalca/razvijalko

Iščemo študenta ali diplomanta (zaželjena je diploma iz računalništva ali sorodnih ved), ki bi opravljal delo: Front-End razvijalca (ASP.NET).

Zahvala sponzorjem!

Zahvala sponzorjem, ki so soomogočili že 22. tradicionalni LANCom posvet na Rogli.

LANCom v 2016 prejemnik Symantec Gold Partner statusa!

Prejeli priznanje za odlične rezultate pri prodaji Symantec rešitev.

LANCom PIS v reviji Eurotransport

V tretji izdaji revije Eurotransport, ki predstavlja vodilno revijo na področju novic in poslovnih informacij za globalno transportno industrijo, prisoten tudi LANCom s svojo predstavitvijo produkta LANCom PIS. Vabljeni k branju!

Iščemo Senior C# programerja

V naš kolektiv vabimo izkušenega Senior C# programerja. Prijave zbiramo do 3. junija 2016.

Postali partnerji podjetja Commvault!

Ponovno smo razširili našo partnersko mrežo ter na seznam poslovnih partnerjev dodali podjetje Commvault, ki je po mnenju neodvisnega analitika »Gartner« že pet let vodilno v segmentu varovanja podatkov.

LANCom v 2016 prejemnik Premium Gold Business Partner ...

Prejeli priznanje za nadaljnjo zavezanost k odličnosti pri doseganju Lenovo rešitev.

LANCom na IT Trans

LANCom je v začetku meseca marca obiskal sejem IT Trans, kjer smo predstavili naš LANCom PIS - sistem za obveščanje potnikov.

LANCom je tudi v 2016 prejemnik Platinum statusa ...

Smo eno izmed dveh slovenskih IT podjetij, ki ima HPE Platinum Partner status - najvišji partnerski status, ki nas uvršča med najboljše prodajalce HPE rešitev in storitev.

LANCom at IT Trans

LANCom presenting LANCom PIS at IT Trans Karlsruhe. Visit us at booth H5!

LANCom član Zelenega omrežja Slovenije

Kot člani Zelenega omrežja Slovenije izkazujemo svojo zavezo za družbeno in trajnostno odgovornost, predvsem v odnosu do okolja in okoljskih problemov.

Unified Threat Management za "bizgece" ...

Preberite kako nam Unified Threat Management (UTM) požarni zidovi omogočajo kontrolo nad aplikacijami in varno omrežje.

Iščemo sistemskega inženirja

V naš kolektiv vabimo izkušenega sistemskega inženirja. Prijave zbiramo do 12. oktobra 2015.

HP + Aruba = zmagovalna kombinacija!

Gartnerjev magični kvadrant za žično in brezžično LAN omrežno infrastrukturo, objavljen 1. septembra 2015, je imenoval Arubo Networks in HP vodilna vizionarja v panogi.

IT-TRANS - IT Solutions for Public Transport 2016

Marca 2016 se bomo prvič predstavili na sejmu in konferenci IT-TRANS v Karlsruhe z našim najnovejšim produktom LANCom Passenger Information System, sistemom za obveščanje potnikov v železniškem projektu.

Vse o Windows 10 na enem mestu

V preteklih dneh smo prejeli kar nekaj e-sporočil na temo Windows 10. Vi tudi? No, odločili smo se, da vse te informacije zberemo v eni novici, kratko in jedrnato.

Podpiramo Festival Lent! Že 18 let...

Verjamemo, da Maribor potrebuje takšen kulturni dogodek kot je Festival Lent, zato smo se letos ponovno odločili za pokroviteljstvo.

Kako podjetjem koristijo storitve HP Proactive ...

International Data Corporation (IDC), ameriška korporacija za tržne raziskave, analize in svetovanje, je pred kratkim izvedla anketo, s katero so želeli ugotoviti kako podjetjem in njihovim IT oddelkom koristijo HP Proactive Care storitve.

Kako lahko ERP sistem doprinese k dobrim poslovnim ...

Pri nas stavimo na Epicor iScalo.

Drugi teden gremo na morje!

Od 18. do 20. maja bomo na Microsoftovi NT konferenci v Portorožu. Gre za največjo slovensko tehnološko konferenco, ki letos poteka že dvajsetič, na njej pa se zbere več kot 1000 udeležencev.

Podpiramo dogodek CIO leta 2015

CIO leta je osrednje slovensko IT srečanje, na katerem se podeli nagrada za izjemne dosežke na področju IT managementa, tekom dneva pa potekajo tudi predavanja in okrogla miza. To leto se bomo na Brdu pri Kranju srečali že devetič in sicer 29. maja 2015.

Za nami dve uspešni strokovni srečanji

Konec marca sta v organizaciji našega podjetja potekali dve strokovni srečanji. 26. marca smo na Poštnem logističnem centru predstavili oblačno okolje in storitve Pošte Slovenije. 27. marca pa je v LANCom učilnici potekala tehnična delavnica, na kateri so udeleženci aktivno spoznavali Palo Alto ...

LANCom izpitni center dobil odlično oceno

Kot pooblaščen Pearson VUE izpitni center moramo izpolnjevati določene politike in standarde, ki so podvrženi letni kontroli.

Tudi v 2015 ohranjamo HP Platinum Partner status

Smo eno izmed dveh slovenskih IT podjetij, ki ima HP Platinum Partner status - najvišji partnerski status, ki nas uvršča med najboljše prodajalce HP rešitev in storitev.

Pridružili smo se humanitarni akciji Čisto veselje!

Med 16. in 21. marcem poteka humanitarna akcija zbiranja odpadnih surovin Čisto veselje v organizaciji Zveze prijateljev mladine s projektom Botrstvo in družbe Gorenje Surovina d.o.o.

Pa jo imamo...

...novo spletno stran. Vabljeni k ogledu!

Postali partnerji podjetja Fortinet!

Z novim letom smo razširili našo partnersko mrežo ter na seznam poslovnih partnerjev dodali podjetje Fortinet, svetovno znanega proizvajalca omrežnih varnostnih rešitev.

Uspehov polno 2015!

Vse, v kar upate, naj se izpolni, kar iščete, naj se odkrije, kar si želite, naj se uresniči!

Canon: produktivno, varno in pametno tiskanje

Spremembe arhivskega zakona, novosti pri uvedbi e-računov, multifunkcijske naprave za varno in mobilno poslovanje ter rešitev EffectiveOffice. O vsem tem in še čem smo govorili na strokovnem srečanju »Canon for Business«.

LANCom sponzor konference COBISS 2014

Po lanski prekinitvi naši poslovni partnerji, Institut informacijskih znanosti v Mariboru (IZUM), nadaljujejo z organizacijo mednarodnih konferenc COBISS.

320
480
768
960
1200