Logo
Digitalna preobrazba

Digitalna preobrazba

IBM Cloud Paks

IBM Cloud Paks

IBM Cloud® Paks je programska oprema za hibridne oblake, ki jo poganja umetna inteligenca in vam lahko pomaga v celoti implementirati inteligentne delovne tokove v vašem podjetju za pospešitev digitalne preobrazbe.

IBM Cloud® Paks je programska oprema za hibridne oblake, ki jo poganja umetna inteligenca in vam lahko pomaga v celoti implementirati inteligentne delovne tokove v vašem podjetju za pospešitev digitalne preobrazbe.

Avtomatizirajte katerokoli delo

Napovedujte in oblikujte prihodnje rezultate, avtomatizirajte zapletene procese, optimizirajte čas svojih zaposlenih in ustvarjajte vrhunske izkušnje vaših strank. IBM Cloud Paks ima skupno osnovo za poslovne komponente, ki pospešujejo razvoj, zagotavljajo brezhibno integracijo in pomagajo izboljšati sodelovanje in učinkovitost.

Produktne kategorije

Podatki

Podatki

Podatki

IBM Cloud Pak® za podatke pomaga poenotiti in poenostaviti zbiranje, organizacijo in analizo podatkov. Podjetja lahko podatke spremenijo v vpoglede z integrirano arhitekturo, ki temelji na oblaku.

Avtomatizacija poslovanja

Avtomatizacija poslovanja

Avtomatizacija poslovanja

IBM Cloud Pak za avtomatizacijo pomaga doseči boljšo poslovno uspešnost z uporabo inteligentne avtomatizacije za preoblikovanje osnovnih dejavnosti. Ta modularni nabor integrirane programske opreme, ki je zasnovan za vsak hibridni oblak, hitro reši vaše najtežje operativne izzive. Preberi več

Watson AIOps

Watson AIOps

Watson AIOps

Omogoča, da v orodno verigo ITOps uvedete napredno in razložljivo inteligenco ter da samozavestno ocenite, diagnosticirate in razrešite incidente med kritičnimi delovnimi obremenitvami.

Integracija

Integracija

Integracija

IBM Cloud Pak za integracijo pomaga pri uvajanju novega pristopa k integraciji, pospešenega z umetno inteligenco. Ta pristop omogoča razširjenim skupinam, da ustvarijo integracije, izkoristijo celoten sklop integracijskih stilov in v življenjski cikel integracije vključijo umetno inteligenco in avtomatizacijo.

Avtomatizacija omrežja

Avtomatizacija omrežja

Avtomatizacija omrežja

IBM Cloud Pak za avtomatizacijo omrežja je platforma v oblaku, ki temelji na umetni inteligenci in omogoča avtomatizacijo omrežnih operacij, tako da lahko ponudniki komunikacijskih storitev (CSP) preoblikujejo svoja omrežja, se razvijejo, zmanjšajo OPEX in hitreje zagotavljajo storitve.

Varnost

Varnost

Varnost

IBM Cloud Pak za varnost pomaga pri odkrivanju groženj, sprejemanju utemeljenih odločitev o tveganjih in hitrejšemu odzivanju na te grožnje, hkrati pa podatke pusti tam, kjer so. Podjetja lahko integrirajo orodja in povežejo potek dela v hibridnih večglasnih okoljih z uporabo varnostne platforme, ki deluje kjerkoli.

Lastnosti

Enotna platforma

Združite upravljanje podatkov, znanost o podatkih in umetno inteligenco na intuitivni integrirani platformi, ki temelji na potrebah vaše organizacije.

Vgrajeno upravljanje

Uporabite vgrajene avtomatizirane zmogljivosti upravljanja za hiter odziv na spreminjajoče se predpise in uveljavitve pravil vaše organizacije.

Avtomatizacija in AI

Pospešite donosnost in poenostavite upravljanje življenjskega cikla umetne inteligence z avtomatiziranim konfiguriranjem, nadgrajevanjem in spreminjanem obsega platforme.

Razširljivost API-jev

Izkoristite širok ekosistem komplementarne strojne in programske opreme ter vse večji asortima rešitev za prilagajanje delovnih tokov podatkov.

Tehnološki partnerji

Logo IBM

Preverite še ostale rešitve

Diskovna polja

Del sistema, ki bo vaši organizaciji omogočal varno shranjevanje podatkov s hitrim in učinkovitim upravljanjem ter varnostnim kopiranjem podatkov za brezskrbno vsakodnevno poslovanje.

Strežniške rešitve

Z enostavno implementacijo, nadgradnjo ali migracijo naših strežniških rešitev, je celoten proces za vašo organizacijo hiter in brez zastojev poslovanja ter cenovno konkurenčen.

SIEM

IBM QRadar SIEM je inteligentna varnostna analitika za učinkovit vpogled v najbolj kritične grožnje. Zasnovan za zagotavljanje informacijske varnosti v celotnem podjetju.

IT revizija

Zaznavanje groženj z inteligenco. Vse več organizacij prepoznava pomen rednega izvajanja notranjih in zunanjih IT revizij, saj izboljša nivo zaščite, opravlja revizije skladnosti in optimizira IT procese.