Logo

Servis

Nudimo vzdrževanje in servisiranje strojne opreme številnih proizvajalcev.

Servis

Kaj nudimo

Servis strežniške in komunikacijske opreme

Imamo potrebna znanja za vzdrževanje in servisiranje strojne in programske opreme različnih proizvajalcev. Odpravljamo napake na strežnikih, diskovnih podsistemih, omrežjih, arhivskih in back-up enotah in namizni opremi.

Vstopite v sejo

LANCom d.o.o. je zavezan k zaščiti podatkov, ki jih pridobi z oddaljenim dostopom do naročnikovega sistema. LANCom d.o.o. uporablja podatke strank, pridobljene z oddaljenim dostopom, izključno za zagotavljanje storitev dodatne podpore programskih in strojnih izdelkov ter v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli direktno ali posredno škodo, ki bi lahko nastala zaradi nepredvidenih dodatnih okvar ali izgube podatkov, kot posledica izvajanja storitev podpore na daljavo.

V kolikor se strinjate z izjavo o skrbi za varnost podatkov, se pridružite seji.

Galerija

Preverite še ostale rešitve

Solution

Sistemska integracija

Uredimo vam usklajeno in povezano arhitekturo integrirane aplikacijske mreže, ki bo povečala učinkovitost delovnega toka ter hkrati znižala operativne stroške vaše organizacije.

Solution

Varnostne rešitve

Vzpostavljamo in vzdržujemo požarne zidove naslednje generacije, rešitve za varovanje končnih točk in sisteme za zaščito pred izgubo podatkov.