Izjava o zasebnosti

Cenimo Vašo zasebnost in smo izjemno skrbni pri zagotavljanju zaščite in zasebnosti vseh Vaših podatkov, zato ste lahko prepričani, da so vsi Vaši podatki na varnem. Nikoli ne bomo prodali, si izposodili ali izdali Vaših osebnih identifikacijskih podatkov zunanjim osebam za njihove lastne tržne namene brez Vašega soglasja.

Ker ste naša cenjena stranka, je zasebnost Vaših podatkov za nas enako pomembna kot za Vas. Prav zato je za nas zelo pomembna preglednost – da Vam pokažemo, kaj storimo z vsemi podatki in kako jih uporabljamo.

V nadaljevanju so prikazane podrobnosti in razlage pravilnika o zasebnosti našega podjetja, da bi z njihovo pomočjo zaščitili Vaše pravice in zanimanja. Pozivamo Vas, da preberete Politiko zasebnosti in Politiko piškotkov, ki Vam bosta pomagali bolje razumeti naše poslovanje v povezavi z zasebnostjo.

Podatki, ki jih zbiramo:
zbiramo ali spremljamo lahko (1) imena domačih strežnikov, elektronske naslove, vrsto računalnikov strank, prenesene datoteke, uporabljene iskalnike, operacijske sisteme in vrsto spletnega brskalnika obiskovalca spletne strani podjetja LANCom;
(2) elektronske naslove obiskovalcev, ki s podjetjem LANCom komunicirajo preko elektronske pošte;
(3) podatke, ki jih zavestno priskrbi obiskovalec spletnih forumov, spletnih obrazcev, elektronske pošte in drugih spletnih možnosti (vključujoč demografske in osebne podatke) in
(4) skupne in individualne podatke na straneh, do katerih dostopajo obiskovalci.

Ostali podatki, ki jih pri našem podjetju zbiramo, so kontaktni podatki, ki jih vnesete pri izbiri stranke oz. partnerja, medtem ko izpolnjujete obrazec, s pomočjo katerega bi radi dobili več podatkov o našem podjetju, naših izdelkih in storitvah.

Skupne podatke domačih strežnikov obiskovalca lahko uporabimo za interne namene, ne bomo jih pa posredovali tretjim osebam, npr. podjetjem za trženje. Predani smo izvajanju našega poslovanja v skladu s temi načeli in z namenom zagotoviti zaščito in vzdrževanje zaupnosti osebnih podatkov.

Pri LANComu uporabljamo Google Analytics analitično storitev za izboljšanje Vašega brskanja:

Google Analytics je spletna storitev za analizo, ki jo zagotavlja podjetje Google. Google uporablja zbrane podatke za spremljanje in raziskovanje uporabe te strani, za pripravo poročila o vseh dejavnostih, ki jih potem deli tudi v svojih drugih storitvah.
 

Pravilnik o zasebnosti Google Analytics
Odjava od Google Analytics
Glede na Vaš spletni brskalnik lahko izberete način, kako naj Vaš računalnik ravna s piškotki, da se ti ne uporabljajo ali shranjujejo. Za več informacij o upravljanju s piškotki se obrnite na Vašega ponudnika spletnih storitev.