None
Svet postaja digitalen, največji trgovec nima v lasti produktov, največje taxi podjetje nima v lasti avtomobilov, največji hotelir na svetu nima v lasti nobenega hotela. Če smo pred leti izbirali hotele na osnovi priporočil agencij in prijateljev, danes preprosto pregledamo ponudbo na spletu. Pregledamo ocene in cene, ter na osnovi tega sprejmemo odločitev kje bomo letovali. In ravno ocena je tista, ker se trend zadnja leta menja. Hotel ima lahko super bazen, hrano, čiste sobe, pa ne doseže ocene odlično. V oceni celostne izkušnje najdemo negativne ocene uporabnikov zgolj zaradi slabega Wi-Fi.

Storitev, ki privablja goste

V turizmu, hotelirstvu in gostinstvu so Aruba Networks rešitve osredotočene na zagotavljanje vrhunske in edinstvene uporabniške izkušenje gostov, ki jih Aruba Networks opredeljuje kot #GenMobile generacija. Kar 65% gostov, pripadnikov te generacije, nosi s seboj tri ali več naprav (IP naslovov), 94% jih je identificiralo WiFi kot enega najpomembnejših elementov ponudbe hotela, kar 77% pa jih pregleduje spletne strani in komentarje ostalih uporabnikov, preden opravijo rezervacijo hotela. Kar 36% gostov se noče vrniti v hotel, v katerem so imeli slabo izkušnjo z Wi-Fi omrežjem.

Aruba Networks uporabnikom omogoča hitro, zanesljivo in varno Wi-Fi omrežje. Za zagotavljanje takšnega doživetja je na voljo napreden in širok nabor brezžičnih pristopnih točk. Aruba Networks to zahtevo enostavno izpolnjuje preko »AC Wave 2« notranjih in zunanjih, na vplive iz okolja odpornih, pristopnih točk, ki lahko delujejo v kateremkoli načinu dela; s kontrolerjem ali brez (v gruči lokalnih pristopnih točk, brez licenc) in z možnostjo upravljanja celotnega omrežja preko javnega ali zasebnega oblaka. V kombinaciji z bogato in široko ponudbo HPE in Aruba Networks mrežnih stikal z doživljenjsko garancijo je enostavno zgraditi napredno, hitro, varno in zanesljivo omrežje za vse poslovne potrebe z najboljšo uporabniško izkušnjo.

Spletni dostop prvotnega pomena

Z naprednimi rešitvami, kot so Aruba AirWave, Aruba ClearPass, Meridian in ALE, hoteli enostavno povežejo pomembne informacije, definirajo pravila povezovanja v omrežje in omogočijo individualizirano izkušnjo vsakemu gostu. Napredne rešitve podpirajo PoS naprave, navigacijo znotraj prostorov (npr. znotraj konferenčnih prostorov, navigacija do sobe, itd.) in komunikacijo z ostalimi naprednimi hotelskimi rešitvami. Aruba Networks rešitve poskrbijo tudi za varnost omrežja in gostov. Zato ni potrebe po iskanju dodatne varnostne infrastrukture.

Optimizacija hotela za poslovneže

Zaradi tehnologij AppRF in Clientmatch, je Aruba idealna za hotele, konferenčne centre in ostale prostore, kjer je pričakovati zgoščeno uporabo v omrežje povezanih naprav in/ali kjer uporabniki opravijo veliko glasovne in video komunikacije preko interneta. V takšnih primerih, s pomočjo rešitve ClearPass, avtomatizirano brezžično omrežje olajša pristop posameznikom ali skupinam v omrežje in jim enostavno ter intuitivno določa pravice pristopa brez papirjev ali posredovanja recepcije ali IT podpore.

Maksimalno zadovoljstvo 

Mobilni in tehnološko osveščeni potnik zahteva najboljšo uporabniško izkušnjo WiFi omrežja in sorodnih IT storitev. S pomočjo Aruba Networks naprednimi rešitvami je mogoče pomembno nadgraditi komunikacijo in sodelovanje z uporabniki, s pomočjo nove komunikacijske platforme povečati prihodke in zagotoviti dolgoročno lojalnost uporabnikov.

Vse informacije o Aruba Networks ponudbi za turizem in ostalih področjih je na voljo pri LANCom strokovnjakih, kjer vam podrobno prikažemo funkcionalnosti in reference. 

Kontaktirajte nas na:

Danilo Rozman
+386 2 33 00 100
danilo.rozman@lancom.si

Vabimo vas tudi, da si ogledate video o Aruba Networks mobilnih rešitvah.