None
Minuli teden se je odvijalo že 24. LANCom strokovno posvetovanje, na katerem se vsako leto tradicionalno zbere strokovna IT javnost. Eden večjih takšnih dogodkov v Sloveniji, se je letos vrnil na štajerska tla, gostil ga je Casino in hotel Mond, v Šentilju.

Povezani v sistem rešitev

29 let je, odkar je zaživela ideja o postavitvi sistemske hiše, ki je skozi desetletja izoblikovala LANCom v ponudnika celovitih sistemskih, informacijskih ter programerskih rešitev. Želja po povezovanju, izobraževanju in informiranju, se je pet let kasneje razvila v koncept strokovnega IT posvetovanja, katerega je letos Miha Jurgec, direktor podjetja LANCom, otvoril z naslednjimi besedami: »Kaj je tisto, kar loči LANCom od drugih? To je način kako funkcioniramo, kako delamo. Kako komuniciramo med sabo in predvsem z vami. Kako smo v odnosih pristni. Kako je to podjetje od vseh nas in kako si ga skupaj prizadevamo izboljšati.« Tradicionalno, je goste nagovoril tudi Iztok Klančnik, direktor podjetja HPE Slovenija, s katerim ima LANCom platinasti status, ki ga uvršča na sam vrh partnerskih sodelovanj v Sloveniji.

Miha Jurgec, direktor podjetja LANCom


Iztok Klančnik, direktor podjetja HPE Slovenija


Miha Jurgec, direktor in solastnik podjetja LANCom ter Albert Teichman, prokurist in solastnik podjetja LANCom

Med drugim razkrite tudi skrivnosti uspeha

Vrstila so se različna predavanja in delavnice, na katerih so priznani slovenski in tuji IT strokovnjaki, predstavili sistemske in informacijske rešitve podjetij. LANCom je predstavil storitve za zagotavljanje nemotenega delovanja poslovnih procesov – DoITWise, ki obljublja predvidljive in nižje stroške IT rešitev ter kompletno upravljanje IT sistema s hitrim odzivom. Preverite še preostale LANCom produkte in sistemske rešitve.

Obiskovalci so letos med drugim bili deležni tudi motivacijskega predavanja, dr. Kenana Crnkića, avtorja dveh knjižnih uspešnic. V prvi je pisal o uspehu, druga govori o sreči, na posvetovanju pa je razkril glavne skrivnosti vsakdanjega življenja. »Prebral sem veliko knjig in spoznal številne uspešne ljudi, na koncu pa sem doumel, da je za uspeh treba le dvoje: prvič, da človek NATANČNO ve, kaj želi doseči, in drugič, da je pripravljen plačati ceno tega.« Celotni program letošnjega posvetovanja si lahko ogledate tukaj
 
dr. Kenan Crnkić

Letošnje nagrade podarjene na štajerskih tleh

Po lanskem posvetovanju v Novi Gorici, nam je letos Šentilj ponudil pravo štajersko zgodbo, ovito v jesenke barve in bogate okuse na vinskih poteh vinorodnega okoliša. Hiša vin Doppler ni razvajala samo obiskovalčevih brbončic, na 380 metrih nadmorske višine, je vsakemu dodobra odprla srce.
 
 
  
Izmed vseh obiskovalcev, je LANCom izvedel tradicionalno nagradno žrebanje z Bernardo Žarn, ter podaril tri bogate nagrade – HP prenosnikPort Design nahrbtnikom, Lenovo tablico in kotizacijo za Risk konferenco. Večer se je kasneje prelevil v zabavo do jutranjih ur, kjer je bila zvezda večera Alya s svojim bandom in plesalkami.
 
 
 
Vam, dragi gostje, gre zahvala, ker ste z nami ves čas soustvarjali našo poslovno pot ter nas vsako leto nagradili z obiskom na strokovno posvetovanje.

Hvala, da nas je vsako leto več.

Posebna zahvala sponzorjem

Podjetje LANCom se iskreno zahvaljuje vsem sponzorjem, ki so soomogočili 24. LANCom strokovno posvetovanje v Šentilju. Z vašo pomočjo nam je ponovno uspelo ustvariti nepozaben dogodek. Hvala!