None
Sledite hitro spreminjajočim se poslovnim potrebam? Želite zmanjšati operativne stroške, znižati tveganje, motnje v poslovanju in čas za odpravljanje težav? Pridružite se nam na poslovnem zajtrku, ki ga organiziramo v sodelovanju z Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company.

10. april, ob 9. uri. 
LANCom,
Tržaška cesta 63, Maribor


Analitsko podjetje Gartner je Aruba Networks, ki je v lasti družbe Hewlett Packard Enterprise, v zadnjem poročilu »Magic Quadrant for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure« že 13. zapored uvrstilo med vodilne svetovne ponudnike rešitev za žična in brezžična omrežja, kamor se uvrščajo le podjetja, ki hkrati izkazujejo vizijo na področju razvoja in možnosti njene dejanske uresničitve.

Integrirana ponudba strojnih, programskih in varnostnih rešitev ter enostavna integracija z rešitvami drugih ponudnikov, omogoča vzpostavitev naprednih IT storitev tudi za najbolj zahtevne mobilne uporabnike, ki si želijo zanesljive, hitre in varne povezave v svet in dostop do informacij.

HPE HyperConverged predstavlja več kot le združitev shranjevanja in računanja. Je celoten IT sklop več infrastrukturnih komponent, združen v programsko definirano platformo, ki omogoča doseganje kompleksnih nalog v minutah namesto urah ter agilnost in ekonomičnost oblaka s podjetniškimi zmogljivostmi infrastrukture.

Ob slastnem zajtku se bomo posvetili:

- novostim, ki jih prinaša prihod Wi-Fi 6 (802.11ax),
- možnostim centralnega in enotnega upravljanja z omrežno infrastrukturo,
- Aruba varnostnim rešitvam Aruba 360 Secure Fabric.

PROGRAM
 
9.00 - 9.30 Poslovni zajtrk
9.30 - 10.00 Aruba Mobile First Arhitecture
Klemen Mihelčič, HPE
10.00 - 10.30 Kaj prinaša Wi-Fi 6 (802.11ax) & HPE IMC
Gorazd Kikelj, HPE
10.30 - 10.45 Odmor s kavo in prigrizkom
10.45 - 11.15
Predstavitev paradnega konja HyperConverged rešitev - HPE SimpliVity
Boštjan Dolinar, HPE
11.15 - 11.45 Primer iz prakse
Jernej Gajšek, LANCom
11.45 - 12.00 Q&A

Partnerji dogodka