None
sreda, 09. oktober 2019, 09:00
četrtek, 10. oktober 2019, 12:00
Hotel Planja, Rogla
Brezplačno, število mest omejeno!
V času od 9.10.2019 do 10.10.2019, bo potekalo tradicionalno, že 25. strokovno posvetovanje podjetja LANCom d.o.o., na katerem se vsako leto na enem mestu zbere slovenska IT strokovna javnost. Letos se vračamo na Roglo, natančneje v hotel Planja. Na dvodnevnem dogodku, enem večjih takšne vrste v Sloveniji, so bodo zvrstila različna predavanja in delavnice, na katerih bodo priznani slovenski in tuji IT strokovnjaki predstavili sistemske in informacijske rešitve različnih podjetij. Letos obljubljamo nepozaben dogodek, saj hkrati praznujemo 30 let od ustanovitve podjetja.

Še pomnite Roglo?
Leto je naokrog in LANCom se ob svoji 30-letnici poslovanja vrača na ‚kraj zločina‘, ki je skozi leta zaznamoval strokovna posvetovanja kot ena izmed večjih v tej regiji Slovenije. Veseli nas, da nas vsako leto obiščete v tako lepem številu ter da ste z nami že vrsto let. Ne bi vam zamerili, če ste pozabili na naše skupne začetke. 

Naj vam obudimo spomin
30 let je, odkar je zaživela ideja o postavitvi sistemske hiše, ki je skozi desetletja izoblikovala LANCom v ponudnika celovitih sistemskih, informacijskih in programerskih rešitev. Želja po povezovanju, izobraževanju in informiranju se je tako pet let kasneje razvila v koncept strokovnega IT posvetovanja kot ga poznamo danes.

V sklopu letošnje tematike 25. LANCom Strokovnega Posvetovanja bomo goste ob prihodu na dogodek povabili na prav posebno potovanje − skok v preteklost, natančneje v leto 1989, ko je podjetje poželo svoje prve korenine. In ker ima oziranje v preteklost smisel le tedaj, ko služi prihodnosti, bomo v nadaljevanju programa skočili še v prihodnost in v sklopu predavanj ter delavnic odkrivali prihodnost in trende IT sveta.

Rezervirajte si datum
In se pripravite na časovno potovanje, kjer bomo spoznali kaj nam prinaša prihodnost IT sveta. Spremljajte nas, program posvetovanja bo kmalu na voljo. Če ste zamudili lansko posvetovanje, vabljeni k ogledu posnetka. 

Vsem gostom je v sklopu dogodka na voljo nočitev v hotelu Planja po promocijski ceni. Za informacije in rezervacije pišite na booking@unitur.eu s pripisom 25. LANCom strokovno posvetovanje. 

Se vidimo! 

Sponzorji
 

Glavni sponzor

 

 

Veliki sponzor

 

 

Srednji sponzor

 

 
     

Mali sponzor