None
HP-jev najtanjši in najlažji ZBook do sedaj, zagotavlja pravo prenosljivost za vse, ki jih običajni osebni računalniki ne dohajajo. Linija novih HP ZBook Firefly delovnih postaj ima 84-odstotno razmerje med zaslonom in ogrodjem in vključuje najnaprednejšo tehnologijo varnostnih funkcij. Eleganca, varnost in lahkotnost za brezskrbno mobilno pisarno. 

Za brezskrbno mobilno pisarno
S težo že od 1,72kg, so prenosni računalniki ZBook izdelani za uporabo na poti. S trikrat hitrejšo Wi-Fi povezavo, omrežjem 4G LTE gigabitnega razreda, dolgo življenjsko dobo baterije in funkcijo SureView, ste lahko opremljeni za dolge poslovne poti. Prebijte se skozi projekte z najnovejšimi procesorji IntelCore in grafično kartico NVIDIA Quadro s potrdilom za profesionalne aplikacije. Sočasno odpirajte velike datoteke in aplikacije ter si zagotovite hitro večopravilnost.


Komu so namenjeni?
Vsem, ki potrebujejo maksimalno podporo pri realizaciji svojih projektov in osebam, ki preživijo večino svojega delovnega časa na poti. Ustvarjajte velike PowerPoint datoteke brez nadležnega čakanja in ne odzivanja. Na svoj račun bodo prišli tudi kreativci z močno podporo Adobe Design aplikacij. Ustvarjajte, popravljate in predstavljajte 2D ter 3D dizajne s čudovitim in svetlim zaslonom in profesionalnim delovanjem.

Ogled tehničnih podatkov >>
 
 
 
Najvarnejše delovne postaje na svetu
Vodilne varnostne funkcije v industriji zagotavljajo varovanje datotek in vaše zasebnosti.
  • HP Sure View
Zaščiti vaš zaslon pred mimoidočimi z integriranim zaslonom, ki se vključi ob pritisku na gumb.
  • HP Sure Start
Napadi vdelane programske opreme lahko popolnoma uničijo vaš računalnik, zato bodite primerno zaščiteni s prvim samoozdravljivim BISO-om na svetu. HP Sure Start samodejno povrne BIOS pred napadi ali poškodbami.
  • HP Sure Click
Ščiti vaš računalnik pred spletnimi mesti in prilogami Microsoft Office ter PDF na način, da zlonamerno kodo ujame na virtualno mesto.
  • HP Sure Sense
Zaščita uporablja lastne algoritme za globoko učenje in napredno tehnologijo nevronskih omrežij, da nagonsko prepozna zlonamerno programsko opremo in primerno zaščiti pred nikoli prej videnimi napadi.Ujamite first-minute ponudbo
Stopite v stik z nami in skupaj bomo poiskali model nove HP delovne postaje, ki bo najbolje ustrezala vašim pričakovanjem. 


Več informacij na dejan.sirec@lancom.si