Fundacija Jožeta Jurgeca

Fundacija Jožeta Jurgeca je neprofitna ustanova, katere namen je pomagati družinam in otrokom v materialni stiski. Poimenovana je po soustanovitelju in dolgoletnemu generalnemu direktorju podjetja LANCom d.o.o. Jožetu Jurgecu, uni.dipl.ing., ki je skozi celotno poklicno in zasebno življenjsko pot vedno dajal zgled, kako pomagati sočloveku.

Heading Image

Namen Fundacije

Osnovni princip dela Fundacije Jožeta Jurgeca je obravnavati primere s sočutjem in občutkom do sočloveka. Fundacija se bo v prihodnje odzivala zlasti na prošnje za pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin, in jim skušala pomagati s podeljevanjem štipendij in denarnih pomoči. Končni cilj, h kateremu stremi Fundacija je, da otrokom oziroma družinam omogočimo, da se vsaj delno razbremenijo skrbi in da se v njihova srca vsaj za trenutek preseli nasmeh.

Možnosti donacije

1. Sredstva lahko donirate na TRR: SI56 19100-0011309381. Namen: donacija, koda namena: CHAR.

2. Lahko pa fundaciji podarite 0,5% dohodnine, katera drugače pristane v državni blagajni.
To lahko storite na sledeč način:
Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki: http://edavki.durs.si, ali natisnete obrazec ter ga izpolnjenega pošljete na finančni urad. Zavezancu donacija dela dohodnine ne škodi (odmera dohodnine se s tem ne bo nič spremenila), prejemniku pa izjemno koristi.

Prenos dokumenta: Zahteve za donacije

 

Vaše donacije sprejemamo z velikim veseljem in se vam najlepše zahvaljujemo.
Denar bomo porabili v skladu s pravilnikom fundacije in ga namenili pomoči potrebnim družinam.

Jože Jurgec

Srce in prepoznavnost LANComa še zmeraj ostajajo vrednote, ki jih je postavil Jože Jurgec. Od »poštnih« začetkov na PTT Slovenija, prodajnega dela v Birostroju, do preboja z lastnim podjetjem v vrh slovenskega IT prostora, je Jože ta, ki je z izjemnim partnerjem in požrtvovalnimi sodelavci ustvaril posebno zgodbo. Ob vseh uspehih pa so njegova dobra dela tista, ki so pustila največji pečat, zato smo se odločili za ustanovitev Fundacije. Z zbranimi sredstvi pomagamo po najboljših močeh in puščamo sledi, ki bodo neizbrisno povezane z Jožetom.