Naši partnerji

Vrsto let sodelujemo z vodilnimi ponudniki informacijske tehnologije na svetovni ravni in z njimi razvijamo ter vzdržujemo odlične partnerske odnose.

Statusi

Smo pooblaščeni serviserji, prodajalci, implementatorji in vzdrževalci storitev naših partnerjev.

HPE Pooblaščeni servisni partner
×

HPE

HPE je vodilni svetovni proizvajalec infrastrukturnih rešitev. Naše podjetje se ponaša z najvišjim partnerskim statusom “Platinum Partner” že četrto leto zapored. V letu 2017 so v Sloveniji samo tri podjetja, ki dosegajo tak nivo. Sicer pa naše sodelovanje sega že več kot 20 let v zgodovino. V tem času smo pridobili bogate izkušnje in certificirane tehnične ter prodajne strokovnjake, tako na področju strežnikov in diskovnih polj kot tudi omrežnih rešitev. Smo tudi pooblaščeni servisni partner za HPE opremo in izvajanje storitev.

Naši partnerski statusi:

 • Platinum Partner 2017
 • Gold Partner
  • Server Specialist
  • Storage Specialist
  • Networking Specialist
  • Cloud Builder Specialist
  • Services Specialist
  • Services Delivery Specialist
HP Pooblaščeni servisni partner
×

HP

Podjetje LANCom je dolgoletni partner podjetja HP, enega največjih svetovnih proizvajalcev računalnikov in tiskalnikov. Njihov moto je prizadevanje, da razvijajo uporabne, pametne, preproste in prijazne tehnologije, ki spreminjajo naša življenja. Naši prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami s tega področja vam bodo pomagali najti pravo rešitev, če pa bo v času uporabe vseeno šlo kaj narobe, bomo v našem pooblaščenem servisu poskrbeli za odpravo težav na opremi.

Naši partnerski statusi:

 • Gold Personal Systems Partner
 • Workstation Business Specialist
 • Services Specialist – Computing
 • Services Specialist – Printing
 • Silver Imaging and Printing Partner
Lenovo
×

Lenovo

Podjetje Lenovo, ki je nastalo leta 1984 pod imenom Legend, se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo namiznih in prenosnih računalnikov, strežnikov, sistemov za shranjevanje podatkov, programsko opremo in povezanimi storitvami.

Podjetje LANCom ima status Lenovo Premium Partner in je partner že od leta 2005, ko je podjetje Lenovo kupilo namizno računalniško opremo od podjetja IBM.

Naši certificirani strokovnjaki imajo znanje in izkušnje na naslednjih področjih:

 • Thinkpad in IdeaPad prenosniki in tablični računalniki,
 • ThinkCentre in IdeaCentre namizni računalniki in monitorji,
 • ThinkStation delovne postaje,
 • Lenovo računalniški dodatki,
 • ThinkServer in System X strežniki,
 • Sistemi za shranjevanje podatkov,
 • Programska oprema.
IFS
×

IFS

IFS je globalno podjetje, ki je prisotno po vsem svetu. Podjetje sestavlja več kot 2.800 zaposlenih ter številni partnerji. Na rešitev se zanaša več kot milijon uporabnikov, ki vsakodnevno uporabljajo IFS ERP za svoje poslovanje. Takšnih podjetij je že več kot 2400. IFS je dovolj velika rešitev, ki se lahko spopade z vsakim izzivom, s katerim se spoprijemajo podjetja po vsem svetu.

LANCom je od leta 2016 partner družbe IFS CEE za IFS produkte. LANCom kot partner pokriva naslednje teritorije:

 • Slovenija,
 • Hrvaška,
 • Bosna in Hercegovina,
 • Srbija,
 • Črna Gora,
 • Makedonija,
 • Kosovo,
 • Albanija.
Hitachi
×

Hitachi

Hitachi Data Systems (HDS) je odvisna družba v polni lasti družbe Hitachi, Ltd. in globalni dobavitelj informacijske tehnologije. Kot vodilni ponudnik rešitev za virtualizacijo sistemov za shranjevanje podatkov HDS nudi skupno virtualizirano platformo za vse strukturirane in nestrukturirane podatke in informacije. Njihova ponudba vključuje tudi Internet Stvari (Internet of Things), operativno tehnologijo ter podatkovno analitiko in analitiko ‘Machine-To-Machine’.

Podjetje LANCom je Authorized Reseller in Service Partner (ASP). Status, znanje in izkušnje naših certificiranih strokovnjakov nam omogočajo prodajo, vzdrževanje in izvajanje storitev.

IBM
×

IBM

Podjetje IBM je bilo ustanovljeno leta 1911 in je največje IT podjetje na svetu. V družbi IBM si prizadevajo biti med vodilnimi pri razvoju in proizvodnji najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežnimi sistemi in napravami za hranjenje podatkov.

Podjetje LANCom je Silver Partner podjetja IBM v Sloveniji. Pri zagotavljanju rešitev za poslovne potrebe naročnikov uporabljamo napredno IBM tehnologijo na področju strojne, programske opreme (IBM Enterprise Content Management in drugo) ter storitev. 

Microsoft
×

Microsoft

Podjetje Microsoft je že vrsto let LANComov najpomembnejši partner na področju programske opreme.

LANCom se na tem področju ponaša s sledečimi strokovnimi kompetencami:

 • Gold Collaboration and Content
 • Gold Volume Licensing
 • Gold Datacenter
 • Devices and Deployment
 • Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
VMware
×

VMware

VMware je vodilni ponudnik programske opreme na področju računalništva v oblaku in virtualizacije.

Prednosti virtualizacije so zmanjševanje IT stroškov, saj vam omogoča več različnih sistemov in aplikacij na enem strežniku ali delovni postaji ter bolj enostavno upravljanje in varovanje sistema.

Kot VMware Professional Partner vam nudimo celotno podporo s področja virtualizacije in računalništva v oblaku.

Veeam
×

Veeam

Podjetja dandanes zahtevajo, da je njihov IT sistem razpoložljiv 24/7, z minimalnim časom izpada, ter da je varen pred izgubo podatkov.

Veeam je vodilni ponudnik za varnostno kopiranje in upravljanje VmWare in Hyper-V virtualnih okolij.

Prednosti sistema Veeam:

 • Arhiviranje (oddaljena lokacija, oblak).
 • Replikacija (oddaljena lokacija, oblak).
 • V primeru odpovedi strežnika se vam sistem povrne v nekaj minutah.
 • Možnost avtomatskega preverjanja zanesljivosti arhiviranja.
 • Prihrani čas in zmanjša tveganje za izgubo denarja ob izpadu sistema.
 • Proaktivno spremljanje in opozarjanje o napakah.
 • Enostavno in brezplačno orodje za izvajanje backupov na namiznih sistemih.

Podjetje LANCom se ponaša s statusom Veeam Pro Partner Gold Reseller in ima posebej tehnično ter prodajno izšolan kader na področju VMCE, VMSP, VMTSP.

Symantec
×

Symantec

Podjetje Symantec Corporation je nastalo leta 1982, v mestu Mountain View v Kaliforniji in ima trenutno preko 21.000 zaposlenih ter je že vrsto let globalni voditelj na področju računalniške varnosti. Upravljajo z največjo svetovno mrežo za detekcijo novih spletnih groženj, s katero najdejo največ pretenj in ščitijo največje število uporabnikov od vedno novih generacij računalniških napadov.

LANCom, kot Symantec Gold Partner pomaga podjetjem, vladnim institucijam ter posameznikom, da zaščitijo svoje dragocene podatke, neodvisno od tega, kjer se le-ti nahajajo. 

Epicor
×

Epicor

Podjetje Epicor je bilo ustanovljeno leta 1972. Danes zaposlujejo več kot 4.500 ljudi po vsem svetu in imajo več kot 20.000 strank. Njihova programska oprema je prisotna v več kot 150 državah in je prevedena v več kot 36 jezikov. Epicor je ogromno podjetje, ki je situirano v mestu Austin v Združenih državah Amerike. Njihova programska oprema je vsako leto večkrat nagrajena. Samo v letu 2014 so pobrali 10 priznanj, med drugim nagrado za najboljši Green IT izdelek.

LANCom je že več kot desetletje Silver Partner podjetja Epicor in zastopnik za slovenski trg. Ponujamo ERP Epicor iScala, ki ponuja celovito poslovno-informacijsko rešitev primerno za vse vrste subjektov. 

 

Bixolon Pooblaščeni servisni partner
×

Bixolon

Bixolon je južnokorejsko podjetje, ki se na trgu predstavlja kot eden vodilnih proizvajalcev široke palete inovativnih POS tiskalnikov in rešitev v zdravstvu, gostinstvu, logistiki, trgovini na drobno in še na mnogih drugih področjih. Ponosni na svoje začetke, ki segajo v leto 1990, danes ponujajo zanesljive in cenovno ugodne mobilne tiskalnike, termične POS tiskalnike, tiskalnike termičnih nalepk, blagajniške prikazovalnike, itd.

Pridružujemo se Bixolonovi filozofiji zagotoviti najboljšo možno rešitev za uporabnike, ohraniti trajnostno rast, zagotavljati hitro, fleksibilno in uporabnikom prijazno storitev, ob odgovorni poslovni praksi v celotni verigi partnerjev.

LANCom je Bixolonov Distribution, Solution and Service Partner.

Lexmark
×

Lexmark

Podjetje Lexmark, ustanovljeno leta 1991 v mestu Lexington v Kentuckyju, je vodilno podjetje na področju rešitev za zajemanje ter tiskanje slik, ki posameznikom in organizacijam omogočajo boljše upravljanje podatkov, izboljšavo delovnih postopkov ter nižanje stroškov. Svoje izdelke in storitve prodajajo v več kot 170 državah in zaposlujejo skoraj 12.000 ljudi. 

Podjetje LANCom je prodajni in servisni partner podjetja Lexmark v Sloveniji
Palo Alto
×

Palo Alto

Podjetje PaloAlto ponuja napredne varnostne rešitve, katerih namen je zagotoviti varnost omrežja, nadzor nad celotnim omrežjem, zaščito pred neznanimi grožnjami in drugo. Leta 2016 je bila družba PaloAlto Networks v "Gartner Magic Quadrant" ponovno poimenovana za vodilnega na področju "Enterpise Network Firewalls", kar dokazuje, da v družbi skrbijo za neprestani razvoj in zaščito uporabnikov.

V podjetju LANCom kot Palo Alto Networks Silver Partner skrbimo za neprestano izobraževanje naših prodajnih in sistemskih inženirjev, zato vam bomo z veseljem pomagali pri pravi izbiri produktov.
Ruckus
×

Ruckus

Ruckus Wireless je eden izmed vodilnih globalnih ponudnikov opreme za notranjo ali zunanjo postavitev zmogljive brezžične WiFi infrastrukture.

Oprema Ruckus Wireless predstavlja idealno izbiro za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WiFi omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...) - v podjetjih, hotelih, šolah, ustanovah, skladiščih in proizvodnih halah ter na različnih zunanjih površinah.

LANCom kot Value Added Reseller - Big Dog Partner pomaga pri načrtovanju in meritvah števila brezžičnih dostopnih točk, s katerimi boste pokrili večje površine. Vaše dostopne točke bodo pri tem postavljene na najbolj optimalno mesto ter imele najboljši izkoristek.

Samsung Pooblaščeni servisni partner
×

Samsung

Samsung Electronics je v svetovnem merilu eno vodilnih podjetij na področjih tehnološko napredne elektronike, digitalnih medijev in inovativnih rešitev. Že več kot 70 let želijo soustvarjati boljši svet z odgovornim pristopom do uporabnikov, poslovnih partnerjev in okolja.

Naši partnerski statusi:

 • System Integrator Agreement
 • Authorised Service Centre Agreement
 • KNOX Reseller Agreement
Fortinet
×

Fortinet

Število in nivo pretanjenosti spletnih groženj se iz dneva v dan povečuje, zato je za vsako organizacijo pomembno, da se pred njimi ustrezno zavaruje. Več internetnih aplikacij in storitev, več mobilnih naprav, več napadov. Tako, kot se spreminjajo načini poslovanja, se spreminjajo tudi grožnje in potrebe po varovanju. Rešitev je varnostna platforma, ki identificira in kontrolira ves promet, zazna in onemogoči znane in neznane nevarnosti ter avtomatizira proces analize in odprave nevarnosti.

Varnostna platforma zajema tako omrežje kot končne točke in omogoča implementacijo za različne potrebe varovanja: perimeter, podatkovni center ali oblak in zadnje čase vedno bolj tudi za potrebe varovanja mobilnih uporabnikov (BYOD).

Za ustrezno zaščito vaših omrežij vam ponujamo varnostno platformo podjetja Fortinet, kateri je eden izmed največjih svetovnih proizvajalcev varnostne opreme. Ponujajo visoko zmogljive varnostne omrežne rešitve, ki varujejo vaše omrežje in uporabnike.

Podjetje LANCom vam bo pomagalo pri pravi izbiri produktov, ki jih Fortinet ponuja na svojem tržišču:

 • FortiGate Next Generation Firewalls
 • Sandbox
 • Endpoint Security
 • Wireless
 • Management
 • SIEM
 • Web Application Firewall
 • Secure Email Gateway-Fortimail
Commvault
×

Commvault

Podjetje CommVault sega v leto 1988, ko je delovalo kot razvojna skupina v Bell Labs-u, kasneje pa bilo označeno kot strateška poslovna enota AT&T mrežnih sistemov. Leta 1996 je bilo registrirano kot samostojno podjetje. V svoji zgodovini so doživeli ogromno rast, pri čemer so postali pionir v kreiranju številnih inovacij in vodilni ponudnik pri upravljanju informacij. Podjetje CommVault je vodilno v rešitvah kjer je osnovni namen varovanje in hranjenje podatkov, o čemer priča zaporedna 6-letna vodilna pozicija v "Gartner Magic Quadrant-u".

Podjetje LANCom je Authorized Reseller podjetja Commvault, kar nam omogoča prodajo, vzdrževanje in izvajanje storitev.

Gemalto
×

Gemalto

Gemalto je po prevzemu družbe SafeNet vodilni ponudnik rešitev za digitalno varnost v svetovnem merilu, predvsem na področju rešitev za preverjanje pristnosti, overjanja in zaščite podatkov. S svojimi rešitvami že več kot 12 let uspešno zadovoljuje naročnike na področju telekomunikacij, finančnih institucij, zdravstva, javnega sektorja, večjih organizacij in transporta.

LANCom je uradni prodajalec Gemalto rešitev:

 • Avtentikacija
 • Generatorji gesel (programski/strojni)
 • Kartice/ključki USB
 • Prenosni čitalniki
 • Strojni varnostni moduli
 • Čitalniki
CITRIX
×

CITRIX

Podjetje Citrix Systems je multinacionalno podjetje, ki je bilo leta 1989 ustanovljeno v mestu Richardson v Texasu. Ponujajo rešitve na področju virtualizacije strežnikov, namizij in aplikacij. Njihove rešitve uporablja več kot 330.000 organizacij in več kot 100 milijonov uporabnikov po vsem svetu. 

LANCom je Silver Partner podjetja Citrix Systems.
 
Arcserve
×

Arcserve

Podjetje Arcserve je ponudnik programske opreme za zaščito, replikacijo in povrnitev podatkov po nesreči za podjetnike ter mala in srednje velika podjetja. Arcserve se je prvič pojavil leta 1990 kot Cheyenne Software. Dobavitelj programske opreme CA Technologies, takrat poznan kot Computer Associates, je kupil Cheyenne v letu 1996 in še naprej razvijal ter tržil izdelek Arcserve pod isto blagovno znamko. Avgusta 2014 je Arcserve postala samostojna družba, ko jo je podjetje Marlin Equity Partners kupilo od CA Technologies.

Danes Arcserve kot eden največjih neodvisnih dobaviteljev programske opreme na trgu dobavlja in razvija programsko opremo za varnostno kopiranje s široko podporo platformam in aplikacijam. Arcserve Unified Data Protection je na voljo kot popolnoma integrirana programska oprema za virtualno ali fizično okolje oziroma oblak. 
Altova
×

Altova

Podjetje Altova® je bilo ustanovljeno leta 1992 kot ponudnik za XML, ki ga uporablja več kot 4.000.000 uporabnikov in več kot 100.000 podjetij po vsem svetu. Njihov produkt XMLSpy® 2017 je v industriji najbolj prodajan XML urejevalnik za modeliranje, urejanje, transformiranje in razhroščevanje XML tehnologij. LANCom je v letu 2017 postal Reseller Partner podjetja Altova®.
ThinPrint
×

ThinPrint

ThinPrint je vodilni ponudnik programske opreme za upravljanje tiskanja in storitev. S 15-letnim neprekinjenim razvojem in mednarodnim patentom, ThinPrint tehnologijo uporablja preko 25.000 podjetij iz različnih panog in velikosti ter tako optimizira svojo tiskalno infrastrukturo in povečuje produktivnost. 

McAfee
×

McAfee

McAfee, je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov celostne palete varnostnih rešitev za zaščito podatkovnih povezav od končne naprave do strežniškega oblaka v svetovnem spletu. To sproti dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Preverjeni proaktivni varnostni produkti in storitve vseh vrst – zaščita končnih točk, spletnega prometa, storitev in strežniških oblakov, preprečevanje vdorov, SIEM ter druge varnostne rešitve in storitve v oblaku so namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Z v hiši razvitimi inovativnimi rešitvami za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

Kupci rešitev podjetja McAfee so največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, a tudi milijoni domačih uporabnikov in družinskih podjetij. Za podjetjem je dolgoletna tradicija, ime McAfee se pojavlja že leta 1987 kot prva komercialna proti-virusna rešitev.

LANCom je McAfee Solution provider - Registered podjetja McAfee. 
Wallix
×

Wallix

Wallix
ObserveIT
×

ObserveIT

ObserveIT
Ključ do uspeha predstavljajo tudi naši poslovni partnerji. Z nekaterimi sodelujemo že več kot desetletje, z nekaterimi pa se je naše sodelovanje šele začelo. A v obeh primerih velja, da želimo na trg poslati nove, kompetentne izdelke, po možnosti pred konkurenco.
ALBERT TEICHMAN
ALBERT TEICHMAN

Prokurist in solastnik podjetja LANCom