Dokumentni sistem IBM ECM

Dostopajte, analizirajte in brskajte po poslovnih vsebinah z dokumentnim sistemom IBM Enterprise Content Management Solution (ECM).

Zakaj ga potrebujete

Podjetja, ki so v koraku s časom vse bolj ugotavljajo, da neučinkovito shranjevanje dokumentov prinaša podjetjem stroške, izgubo časa in produktivnosti, posledično pa tudi manjšo konkurenčnost na trgu. Zaposleni več časa porabijo za iskanje informacij in manj časa za delo, ki podjetju dejansko prinaša prihodek.

Celostno digitalno upravljanje z dokumenti se je izkazalo za tako rekoč nepogrešljivo, saj rešuje ključen problem zaposlenim, ki v današnjih časih delajo od doma. Nemoteno lahko delajo in upravljajo z najrazličnejšo dokumentacijo, jo označujejo, med seboj pošiljajo, digitalno podpisujejo in navsezadnje tudi arhivirajo. Zaradi tega se v podjetju procesi nemoteno vrtijo naprej, produktivnost ostaja na visokem nivoju, prebrodi se vsaka kriza. Brezpapirno poslovanje pa v času krize Covid-19 gotovo predstavlja še en konkreten ukrep pri izboljševanju situacije.

Kako deluje

Interaktivno sodelovanje v oblaku, urejanje zapisov, dodeljevanje nalog, zajem dokumentov, izboljšanje produktivnosti, … IBM ECM je celovita rešitev namenjena velikim in majhnim, ki bo zagotovo pokrila vsak proces, ki ga lahko definirate v svojem podjetju.

Okolju prijazni in učinkoviti pri delu od doma

Z zmanjšanjem porabe papirja vplivate na zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida,  Brezpapirno poslovanje pa v času krize Covid-19 gotovo predstavlja še en konkreten ukrep pri izboljševanju situacije.

Prednosti

Uporaba dokumentnega sistema vpliva tudi na produktivnost zaposlenih, saj omogoča hitrejše iskanje, dostop, distribucijo in potrjevanje dokumentov v elektronski obliki ter iskanje po metapodatkih računa ali vsebini.

NIŽJI STROŠKI

Visok prihranek pri stroških za kopiranje in tiskanje dokumentov ter njihovo distribucijo. Prihranki se kažejo tudi pri manjši porabi ostalega potrošnega materiala.

AVTOMATIZACIJA PROCESOV

Definirajte poslovne procese pri upravljanju dokumentov. Likvidacija ali avtorizacija dokumentov v elektronski obliki, brez tekanja po pisarni.

VARNOST PODATKOV

Podatki so v dokumentnem sistemu na varnem. Dostop je omogočen glede na pravice uporabnik. Ni več možnosti za izgubo ali uničenje dokumenta ob nepravem trenutku.

GDPR SKLADNOST

Visok nivo varnostne politike s podporo digitaliziranih in elektronikih podpisov s časovnimi žigi. V skladu z varstvom osebnih podatkov ZVOP-2, GDPR.

E-ARHIV

Shranite obdelane dokumente v e-Arhiv, ki vam omogoča uničenje fizičnega dokumenta. Omogočamo povezavo z vsemi večjimi ponudniki e-Arhiva.

UPRAVLJANJE DELOVNIH TOKOV

Prilagodljiva definicija delovnih tokov in hitro obvladovanje sprememb omogočajo sledenje vsem definiranim procesom.

NIŽJE TVEGANJE

Z vzpostavitvijo sistema za upravljanje z dokumenti so ob zaključku procesa vsi dokumenti digitalizirani, možnost izgube dokumentov pa se zmanjša na minimum. Hkrati se z optimizacijo poslovnih procesov zmanjša rutinsko delo in ob tem zmanjšanje možnosti napak ter razbremenitev zaposlenih.

KOMPATIBILNOST

Funkcionalne rešitve za vsako podjetje, ne glede na industrijo dela. Izberite sistem, ki zraven kompatibilnosti pokriva tudi celotno področje upravljanja z dokumenti z možnostjo nadgradnje in v koraku z novimi tehnologijami.

ZAUPAJTE 30-LETNI TRADICIJI

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom

Ekipa LANCom si je v 30. letih delovanja pridobila že ogromno izkušenj na področju poslovne informatike, veliko tudi iz področja uvedbe dokumentnega sistema. Dovolite nam, da vam s svojo strokovnostjo, znanjem in natančnostjo digitaliziramo poslovni proces z inteligentnim dokumentnim sistemom IBM ECM. 

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom

Naši svetovalci so vam na voljo

Svetovanje / Vprašanja / Nasveti / Pomoč

SAŠA PIPENBAHER
SDIREKTOR ODDELKA IT

SAŠA PIPENBAHER

Saša v podjetju LANCom vodi 16-člansko ekipo svetovalcev in razvijalcev IT. Skozi leta so uspešno implementirali informacijske rešitve v slovenska podjetja, prav tako pa so z lastnimi produkti prodrli tudi na globalni trg. Kot svetovalec IT rešitev je bil specializiran za finance, kontroling in računovodstvo. Z veseljem vam bo pomagal pri pravi odločitvi!

sasa.pipenbaher@lancom.si | +386 2 33 00 231