Dokumentni sistem

Sedaj je pravi trenutek, da prevzemete nadzor nad informacijami in dokumenti v podjetju. Količina podatkov je danes večja, kot kadarkoli, zato je delo z dokumenti še posebej pomembno.

Kako deluje

Podjetja, ki so v koraku s časom vse bolj ugotavljajo, da neučinkovito shranjevanje dokumentov prinaša podjetjem stroške, izgubo časa in produktivnosti, posledično pa tudi manjšo konkurenčnost na trgu. Zaposleni več časa porabijo za iskanje informacij in manj časa za delo, ki podjetju dejansko prinaša prihodek.

Okolju prijazni

Z zmanjšanjem porabe papirja vplivate na zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida, saj se ohranja več dreves.

Prednosti

Uporaba dokumentnega sistema vpliva tudi na produktivnost zaposlenih, saj omogoča hitrejše iskanje, dostop, distribucijo in potrjevanje dokumentov v elektronski obliki ter iskanje po metapodatkih računa ali vsebini.

NIŽJI STROŠKI

Visok prihranek pri stroških za kopiranje in tiskanje dokumentov ter njihovo distribucijo. Prihranki se kažejo tudi pri manjši porabi ostalega potrošnega materiala.

AVTOMATIZACIJA PROCESOV

Definirajte poslovne procese pri upravljanju dokumentov. Likvidacija ali avtorizacija dokumentov v elektronski obliki, brez tekanja po pisarni.

VARNOST PODATKOV

Podatki so v dokumentnem sistemu na varnem. Dostop je omogočen glede na pravice uporabnik. Ni več možnosti za izgubo ali uničenje dokumenta ob nepravem trenutku.

E-ARHIV

Shranite obdelane dokumente v e-Arhiv, ki vam omogoča uničenje fizičnega dokumenta. Omogočamo povezavo z vsemi večjimi ponudniki e-Arhiva.

Nudimo

Smo zastopniki dokumentnih sistemov različnih ponudnikov.

Sodelujte v oblaku
IBM ECM

Sodelujte v oblaku

IBM dokumentni sistem omogoča, da podjetja najdejo dodatno vrednost v svoji dokumentaciji. Sodelovanje v oblaku, urejanje zapisov, dodeljevanje nalog, zajem dokumentov, izboljšanje produktivnosti, … IBM ECM je celovita rešitev namenjena velikim in majhnim, ki bo zagotovo pokrila vsak proces, ki ga lahko definirate v svojem podjetju.

več informacij
LANCom DS

Enostavnost rešitve

Varna, prilagodljiva, odzivna in razširljiva rešitev, kar omogoča, da vaše podjetje z minimalnim vložkom omogoča popolno prilagoditev vašemu procesu . Rešitev je modularna in vam ponuja samo to, kar dejansko potrebujete. LANCom DS se pojavlja v majhnih in velikih podjetjih ter omogoča celovito obdelavo vhodne pošte in bazo znanja podjetja.

več informacij
Enostavnost rešitve

Naši svetovalci so vam na voljo

Svetovanje / Vprašanja / Nasveti / Pomoč

SAŠA PIPENBAHER
SDIREKTOR ODDELKA IT

SAŠA PIPENBAHER

Saša v podjetju LANCom vodi 16-člansko ekipo svetovalcev in razvijalcev IT. Skozi leta so uspešno implementirali informacijske rešitve v slovenska podjetja, prav tako pa so z lastnimi produkti prodrli tudi na globalni trg. Kot svetovalec IT rešitev je bil specializiran za finance, kontroling in računovodstvo. Z veseljem vam bo pomagal pri pravi odločitvi!

sasa.pipenbaher@lancom.si | +386 2 33 00 231