Storitve v informatiki

Poslovne rešitve, ki jih ponujamo, zagotavljajo nemoteno delovanje vaše organizacije, saj lahko z njimi obvladujete celoto poslovnih procesov, ki se dnevno izvajajo v vašem delovnem okolju.

Heading Image

Kaj vam nudimo

Nudimo vam pomoč pri obvladovanju vaših poslovnih procesov - od njihove identifikacije, do integracije v obstoječe poslovne tokove in tudi njihove informatizacije.

Svetovanje in uvajanje informacijskih rešitev
KORAK 1

Svetovanje in uvajanje informacijskih rešitev

Analiziramo vaš poslovni proces, predlagamo informacijsko rešitev in jo prilagodimo vašim potrebam. Izobražujemo in uvajamo uporabnike v svet informacijske tehnologije. 

RAZVOJ APLIKATIVNIH REŠITEV PO MERI

Imate idejo in nimate rešitve?

Po vaših željah izdelamo na dobrih praksah temelječe spletne, namizne, mobilne in druge aplikacije. Poskrbimo za integracijo delovnih tokov v vašem informacijskem sistemu in izmenjavo podatkov med tokovi (npr. e-naročilnice, e-računi, itd.).

KORAK 2

Obvladovanje, vzdrževanje in nadgradnje

Z nami ste v dobrih rokah, vedno poiščemo pravo pot do rešitve!

Obvladovanje, vzdrževanje in nadgradnje
OBVLADOVANJE

Analiziramo obstoječo stanje ter načrtujemo želeno. Optimiziramo poslovne procese, na podlagi ključnih kazalnikov poslovanja za izboljšano delovanje organizacije in zmanjšanje stroškov poslovanja.

VZDRŽEVANJE

V času uporabe informacijskega sistema, ki smo ga pri vas uvedli, skrbimo za njegovo nemoteno delovanje, dopolnjevanje funkcionalnosti, popravke napak in odgovarjamo na vprašanja uporabnikov.

NADGRADNJE

Da boste v koraku s časom vselej skrbimo za redno posodabljanje programske opreme.

Naši svetovalci so vam na voljo

Svetovanje / Vprašanja / Nasveti / Pomoč

Saša Pipenbaher
DIREKTOR ODDELKA IT

Saša Pipenbaher

Saša v podjetju LANCom vodi 16-člansko ekipo svetovalcev in razvijalcev IT. Skozi leta so uspešno implementirali informacijske rešitve v slovenska podjetja, prav tako pa so z lastnimi produkti prodrli tudi na globalni trg. Kot svetovalec IT rešitev je bil specializiran za finance, kontroling in računovodstvo. Z veseljem vam bo pomagal pri pravi odločitvi!

sasa.pipenbaher@lancom.si | +386 2 33 00 231