Shranjevanje podatkov

Naj bodo vaši podatki varno shranjeni!

Heading Image

Kaj nudimo

Od samih začetkov IT industrije smo priča nenehnemu naraščanju podatkov, ki jih produciramo. Načini hrambe podatkov in dostop uporabnikov do podatkov so resda različni, a večinoma temeljijo na tehnologiji, ki je za shranjevanje podatkov na voljo že dolga leta – hramba na magnetnih nosilcih. Revolucionarna “Flash” tehnologija je na voljo že nekaj časa, a cena in omejene kapacitete, ki so bile na voljo do nedavnega, še niso resno ogrozile tržnega deleža klasičnih diskovnih sistemov. A dokončni preboj “Flash” tehnologije in prevzem primata se bo zgodil. In to kmalu. Če ste že pripravljeni, da tudi sami vstopite na pot te “revolucije”, Vam lahko svetujemo in pomagamo do končnega cilja. Če pa želite še nekaj časa ostati na preverjeni tehnologiji, pa tudi nič hudega – tudi na tem področju imamo veliko izkušenj.  

 

Ključni del IT sistema predstavljajo podatki, ki so za vsako podjetje nenadomestljivi. 

Ste pripravljeni?

Če ste že pripravljeni, da tudi sami vstopite na pot te “revolucije”, Vam lahko svetujemo in pomagamo do končnega cilja.

Naši svetovalci so vam na voljo

Svetovanje / Vprašanja / Nasveti / Pomoč

Boštjan Natek
Skrbnik ključnih strank

Boštjan Natek

Boštjan se že več kot dvajset let ukvarja s sistemskimi in informacijskimi rešitvami, sprva kot član sistemske, zadnjih osem pa prodajne ekipe kot skrbnik ključnih strank. Z bogatimi izkušnjami in pridobljenim znanjem vam bo pomagal izbrati pravo rešitev.

bostjan.natek@lancom.si | +386 2 33 00 313