Logo
Varnostne rešitve

Varnostne rešitve

Požarne pregrade

Požarne pregrade

Požarne pregrade so eden izmed osnovnih načinov varovanja podjetja na področju informacijske varnosti. Spoznajte požarne pregrade naslednje generacije za najučinkovitejšo zaščito pred vdori.

Požarne pregrade so eden izmed osnovnih načinov varovanja podjetja na področju informacijske varnosti. Spoznajte požarne pregrade naslednje generacije za najučinkovitejšo zaščito pred vdori.

Vedno več internetnih aplikacij, storitev, mobilnih naprav pomeni več možnosti za napad.

Napadi se v današnjem času konstantno in avtomatsko oblikujejo, zato se pojavlja potreba po hitrih spremembah. Zato mora vaša požarna pregrada biti sposobna učenja, analitike in zaznavanja novih groženj.

Produktne kategorije

Fortinet

Fortinet

Fortinet

Zraven vseh osnovnih funkcij požarne pregrade omogoča še dodatne zmogljivosti za prepoznavanje napadov, zlonamerne programske opreme in drugih groženj. Hkrati vsebuje načrtovane poti za prihodnje posodobitve, ki omogoča prilagodljivost za zaščito pred novimi oblikami nevarnosti.

Paloalto Networks

Paloalto Networks

Paloalto Networks

Nadzor celotnega prometa skozi omrežje vključno z vsemi aplikacijami, vsebino, grožnjami ne glede na vrsto naprave ali lokacijo. Zagotavlja prednost pred novimi oblikami groženj, enostavno upravljanje ter vizualizacijo in interakcijo s podatki.

Lastnosti

Dinamičnost pregrad

Požarna pregrada nudi kontrolo aplikacij in spletnega dostopa ter omogoča dinamično preprečevanje dostopa.

Natančno pregledovanje

Uporabo spletnih strani in aplikacij, ki jih potrebujete za nemoteno poslovanje, je potrebno natančno pregledovati in po potrebi ustaviti poskuse izkoriščanja ranljivosti ali prenosa zlonamerne kode.

Prilagodljivost napravam

Z našimi požarnimi pregradami ponujamo varen dostop z namensko programsko opremo na različnih mobilnih napravah z različnimi operacijskimi sistemi za potrebe oddaljenega dostopa mobilnih uporabnikov do poslovnih aplikacij.

Možnost nadzora

Možnost nadzora in upravljanja preko lokalnega ali oblačnega nadzornega sistema, storitev izdelave dnevnih poročil o uporabi interneta in delovanju sistema, iz katerih je razvidna obremenjenost internetnega priključka, uporabo aplikacij in spletnih strani ter kako učinkovit je bil sistem pri varovanju podjetja in uporabnikov.

Tehnološki partnerji

Logo Fortinet
Logo Paloalto

Preverite še ostale rešitve

Omrežne rešitve

Visoko zmogljiva, zanesljiva in varna omrežna infrastruktura je nedvomno osnova za dobro delovanje IT okolja v vsakem podjetju. Mi vam ponujamo le najboljše tudi za najzahtevnejše potrebe in želje.

SIEM

IBM QRadar SIEM je inteligentna varnostna analitika za učinkovit vpogled v najbolj kritične grožnje. Zasnovan za zagotavljanje informacijske varnosti v celotnem podjetju.

Privilegirani dostopi

Vodilna rešitev v Evropi na področju upravljanja privilegiranih dostopov, ki zagotavlja zanesljivo varnost IT infrastrukture skladno z zahtevanimi predpisi. Enostavna za uvedbo in uporabo.